Okoskezek MAXI

Ha szívesen kommunikálnál kisbabáddal már a beszéd kialakulása előtt, akkor ez a workshop a Nektek való! Jelentkezz, gyere el, és kezdd el használni akár már a tanfolyam napján! Tanuld meg azt a legfontosabb 160 babajelet tartalmazó jelkészletet, amivel lefedheted kisbabád kommunikációs igényeit az első kb. két életévre, amíg be nem indul nála a tényleges beszéd! 

Ha szeretnéd már a beszéd kialakulása előtt megérteni, mit szeretne közölni Veled a kisbabád, gyere el a MAXI babajelbeszéd tanfolyamunkra, melyen gyorsan megtanulod az alapjeleket, amik a mindennapjaitokat könnyíthetik meg! Kisbabád nagyobb önbizalomra, megértettség-érzésre tehet szert, és a hisztik, sírások gyakorisága is csökkenhet! A jelelő babák általában hamarabb elkezdenek beszélni is, de akár két éves kor körüli gyermekeknél beszédindításra is kiválóan alkalmas a tanfolyam! A jelelés, mivel lehetővé teszi, hogy könnyebben válaszolhassunk a gyermekek igényeire, kiválóan összeegyeztethető a kötődő ill. a válaszkész neveléssel! Mivel nem csak egy kommunikációs út, hanem játék is ez a gyermek számára, kiváló kapcsolódási pont a testvérek között is, valamint akár nyelvi korlátok leküzdésére, többnyelvű családok életében is nagy segítség lehet! Várlak szeretettel kb. 6 – 36 hónapos, még nem beszélő kisbabáddal!

Ez a képzés alapvetően NEKED, a szülőnek szól! Nem kell több tanfolyami alkalmat várnod, mondókázva-játszva megtanulnod jeleket, hanem hatékonyan, gyorsan, felnőtt-oktatásra jellemzően tanulhatod meg a legfontosabb jeleket. Természetesen mindeközben végig melletted lehet a kisbabád is, ha igénylitek! A tanfolyam ugyan felnőtteknek szól, hiszen a kicsiknek még nem a képernyőn keresztül kell megtanulniuk jelelni, de megkapod a Babajeles játéktárat is, amivel a babáddal való tanulási folyamatba könnyedén beviheted a játékosságot is!

A MAXI, azaz a teljes jelkészletes babajelbeszéd tanfolyam egy délelőttös vagy délutános, egy vagy két szünettel tarkítva. Minimum 160 jelet sajátíthatsz el, melyek teljes mértékben lefedik egy kisbaba mindennapjainak jelelési igényét. Ez a jelkészlet pont elegendő arra, hogy gyerkőcöd kb. két éves koráig meg tudja magát értetni Veled, de kellően szűk is ahhoz, hogy a hangképző szervek fejlettségének idején már arra sarkallja Őt, hogy szavakkal kezdjen kommunikálni! A workshop első felében egy rövid bemutatkozás után megismerkedünk az elméleti tudnivalókkal, tippekkel, trükkökkel, hogy könnyebben indulhasson a jelek elsajátítása. Ezután tanuljuk meg a mindennapok során legfontosabbnak és leghasznosabbnak ítélt jeleket. A második nagy blokkban újra végigmegyünk azon a 10 témakörön, amelyek fontosak a jelelés kapcsán is, és átismételve az első részben már átvett esszenciális jeleket, kiegészítjük összesen min.160 jelre.

A tanfolyami résztvevők INGYENES SZÁLLÍTÁS mellett igényelhetik az alapfokú, 25 jelet tartalmazó OKOSKEZEK ELSŐ JELEK babajelelő KÁRTYACSOMAGOT, melynek ára így 2500 Ft!

A foglalkozás és a KÁRTYÁK segítségével a szülők elsajátítják a jeleket, amiket babáiknak szisztematikusan megtanítanak és otthon ezeket tovább gyakorolva a családi kommunikáció részévé válhatnak.

Az egyszeri ONLINE MAXI tanfolyam díja 14900 Ft. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, fizethetsz azonnal bankkártyával vagy átutalással is. Ha az összeg a számlára érkezik, megkapod a tanfolyam linkjét ill. a tananyagokat, pdf anyagokat. Innen nincs más dolgod, csak várni az életeteket megkönnyítő tanfolyamot!

Ezek is érdekelhetnek!

Okoskezek MINI

Online tanfolyam

Okoskezek Első jelek

Alap babajelelő kártyacsomag

A kényelmes fizetés ma már nem csak mese

Nem kell aggódnod a fizetés miatt sem, hiszen kényelmesen és biztonságosan fizetheted megrendelt termékeidet otthonról Barionon keresztül vagy akár átutalással is. Így nincs más dolgod, csak hátradőlni és néhány kattintás múlva már fejlesztehed is a tudásod. 

Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-lat használ. Az “Elfogadom” gomb megnyomásával Te is hozzájárulsz ehhez.