Okoskezek MINI

Ha érdekel a jelelés, de még vannak kétségeid, viszont szívesen kipróbálnád, akkor ez az önmagában is kiválóan használható workshop a Nektek való! Jelentkezz, gyere el, próbáld ki! Tanuld meg a legfontosabb, leggyakrabban használt 60 jelet, hogy elkezdhesd a jelelést a babáddal és ráérezhess, hogy ez a Ti utatok-e!

Ha szeretnéd már a beszéd kialakulása előtt megérteni, mit szeretne közölni Veled a kisbabád, gyere el online babajelbeszéd tanfolyamunkra, melyen gyorsan elsajátíthatod az alapjeleket, melyek a mindennapjaitokat könnyíthetik meg! Kisbabád nagyobb önbizalomra, megértettség-érzésre tehet szert, és a hisztik, sírások gyakorisága is csökkenhet! A jelelő babák általában hamarabb kezdenek el beszélni is, de akár két éves kor körül vagy afölött beszédindításra is kiválóan alkalmas a tanfolyam! A jelelés, mivel lehetővé teszi, hogy könnyebben válaszolhassunk a gyermekek igényeire, kiválóan összeegyeztethető a kötődő ill. a válaszkész neveléssel! Mivel nem csak egy kommunikációs út, hanem játék is ez a gyermek számára, kiváló kapcsolódási pont a testvérek között is, valamint akár nyelvi korlátok leküzdésére, többnyelvű családok életében is nagy segítség lehet! Várlak szeretettel kb. 6 – 36 hónapos, még nem beszélő kisbabáddal a bababarát online tanfolyamon!

Ez a képzés alapvetően NEKED, a szülőnek szól! Nem kell több tanfolyami alkalmat várnod, mondókázva-játszva megtanulnod jeleket, hanem hatékonyan, gyorsan, felnőtt-oktatásra jellemzően tanulhatod meg a legfontosabb jeleket. Természetesen mindeközben végig melletted lehet a kisbabád is, ha igénylitek, hiszen az online oktatás teljesen bababarát! 

A kb. másfél órás MINI ONLINE babajelbeszéd workshop 1 alkalmas, melynek során minimum 60 alapvető jelet sajátíthatsz el. A workshop elején egy rövid bemutatkozás után megismerkedünk az elméleti tudnivalókkal, tippekkel, trükkökkel, hogy könnyebben indulhasson majd a jelek elsajátítása. Ezután tanuljuk meg a mindennapok során legfontosabbnak és leghasznosabbnak ítélt jeleket. 

A tanfolyami résztvevők INGYENES SZÁLLÍTÁS mellett igényelhetik az alapfokú, 25 esszenciális jelet tartalmazó BABAJELELŐ KÁRTYACSOMAGOT, melyet akár Apukának, Nagyszülőknek, Gondozóknak is adhattok! A kártyacsomag ára így szállítással együtt 2500 Ft!

A foglalkozás és a KÁRTYÁK segítségével a szülők elsajátítják a jeleket, amiket otthon a babákkal megismertetve és tovább gyakorolva a családi kommunikáció részévé válhatnak.
Amennyiben megszeretitek a jelelést és ráéreztek az előnyeire, hatalmas kedvezménnyel vehettek részt a  MAXI tanfolyamon, vagy válthatjátok be a kedvezményt a MAXI e-tananyagra, amit bármikor elvégezhettek.

Az egyszeri ONLINE workshop díja 7900 Ft, melyet azonnali kártyás fizetéssel, vagy átutalással is fizethetsz. A megrendelés, számlakiállítás és a befizetés beérkezése után megkapod az online tanfolyam linkjét, s a további tananyagokat, valamint ha kérted, postázom az Első Jelek kártyacsomagot is számodra!

Ezek is érdekelhetnek!

Okoskezek MAXI

Online tanfolyam

Okoskezek Első jelek

Alap babajelelő kártyacsomag

A kényelmes fizetés ma már nem csak mese

Nem kell aggódnod a fizetés miatt sem, hiszen kényelmesen és biztonságosan fizetheted megrendelt termékeidet otthonról Barionon keresztül vagy akár átutalással is. Így nincs más dolgod, csak hátradőlni és néhány kattintás múlva már fejlesztehed is a tudásod. 

Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-lat használ. Az “Elfogadom” gomb megnyomásával Te is hozzájárulsz ehhez.