Okoskezek Első Jelek
 Az Okoskezek Első Jelek – Alap babajelelő kártyacsomag segítségével 25 alapvető fontosságú babajelet sajátíthatsz el. A kártyák kiválóan használhatóak a kisbabáddal történő közös nézegetésre, játékra, de bátran odaadhatod a párodnak, nagyszülőknek, esetleg dajkáknak, kisbabáddal foglalkozó gondozónak, hogy ők is jobban megértsék kisgyermeked jeleit! 
Minden egyes kártya előoldalán megtalálod a szót leírva és egy figyelemkeltő, aranyos képet, a hátoldalán pedig maga a babajel látható egy kép segítségével illusztrálva és leírva is. Így könnyen és hatékonyan használatod a kártyákat bárhol, bármikor!  
A csomag tartalma egy mini használati útmutató és az alábbi jelek kártyái: cica, kutya, hol?, kérem!, köszönöm, boldog, aludni, fürdés, még, készen vagyok, fáj, anya, apa, pelenka, szomjas, forró, hideg, enni, inni, víz, labda, baba, könyv, tej, játsszunk! 
A kártyák papírból készültek, így használatuk felnőtt felügyelete mellett ajánlott. 
Postázás esetén kérlek a megjegyzés rovatban tüntesd fel postázási címedet, amennyiben az nem egyezik meg a számlázási címeddel. Utánvét nem lehetséges, kizárólag előre utalás után történik a termék postázása. Több termék postázása esetén egyéni egyeztetés történik a postai díjakról.

Ezek is érdekelhetnek!

Rapid MINI

e-tananyag

Rapid MAXI

e-tananyag

Okoskezek MINI

Online tanfolyam

Okoskezek MAXI

Online tanfolyam

A kényelmes fizetés ma már nem csak mese

Nem kell aggódnod a fizetés miatt sem, hiszen kényelmesen és biztonságosan fizetheted megrendelt termékeidet otthonról Barionon keresztül vagy akár átutalással is. Így nincs más dolgod, csak hátradőlni és néhány kattintás múlva már fejlesztehed is a tudásod. 

Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-lat használ. Az “Elfogadom” gomb megnyomásával Te is hozzájárulsz ehhez.