Rapid MAXI

Ha szívesen kommunikálnál kisbabáddal már a beszéd kialakulása előtt, akkor ez a tananyag Nektek való! Rendeld meg, nézd végig a videókat, és kezdd el használni a friss képességed akár már a tanfolyam napján! Tanuld meg azt a legfontosabb 160 babajelet tartalmazó jelkészletet, amivel lefedheted kisbabád kommunikációs igényeit az első kb. két életévre, amíg be nem indul nála a tényleges beszéd! 

Ha szeretnéd már a beszéd kialakulása előtt megérteni, mit szeretne közölni Veled a kisbabád, akkor az OKOSKEZEK e-tanfolyam lehet számodra a legjobb megoldás. Így gyorsan, strukturált videók és pdf-ek segítségével elsajátíthatod az alapjeleket, melyek a mindennapjaitokat könnyíthetik meg! Kisbabád nagyobb önbizalomra, megértettség-érzésre tehet szert, és a hisztik, sírások gyakorisága is csökkenhet! A jelelő babák általában hamarabb kezdenek el beszélni is, de akár két éves kor körül vagy afölött beszédindításra is kiválóan alkalmas a jelelés! A babajelelés, mivel lehetővé teszi, hogy könnyebben válaszolhassunk a gyermekek igényeire, kiválóan összeegyeztethető a kötődő ill. a válaszkész neveléssel is! Mivel nem csak egy kommunikációs út, hanem játék is ez a gyermek számára, kiváló kapcsolódási pont a testvérek között is, valamint akár nyelvi korlátok leküzdésére, többnyelvű családok életében is nagy segítség lehet! Kb. 6 – 36 hónapos, még nem beszélő kisbabád örülni fog, ha egy ilyen kommunikációs eszközt adsz a kezébe! 

Ez a képzés alapvetően NEKED, a felnőttnek, a szülőnek szól! Nem kell több tanfolyami alkalmat várnod, mondókázva-játszva megtanulnod jeleket, hanem hatékonyan, gyorsan, felnőtt-oktatásra jellemzően, „gügyögés-mentesen” tanulhatod meg a legfontosabb jeleket. 

Minimum 160 jelet sajátíthatsz el, melyek teljes mértékben lefedik egy kisbaba mindennapjainak jelelési igényét. Ez a jelkészlet pont elegendő arra, hogy gyerkőcöd kb. két éves koráig meg tudja magát értetni Veled, de kellően szűk is ahhoz, hogy a hangképző szervek fejlettségének idején már arra sarkallja Őt, hogy szavakkal kezdjen kommunikálni!  

MIT TARTALMAZ AZ E- TANANYAG? 

  • Videós formátumban bemutatom Neked a babajelbeszéd sajátosságait, előnyeit, és megismerkedünk az elméleti tudnivalókkal, tippekkel, trükkökkel, hogy könnyebben indulhasson majd a jelek elsajátítása. 
  • Témakörökre bontva videókon láthatod a mindennapok során jól használható babajeleket, így láthatod, gyakorolhatod azokat. 10 témakörben 160 jel vár rád: 1. személyek körülöttünk; 2. Fontos szavak, kifejezések, kérdések; 3. Szükségletek, érzések, érzetek; 4. Napi rutin; 5. Környezetünk; 6. Öltözködés; 7. Játékok; 8. Állatok; 9. Járművek; 10. ételek;
  • Alapvető tudnivalók, tippek, trükkök elektronikus JEGYZET;
  • BABAJELES MONDÓKATÁR – Mondókák, játékok gyűjteménye elektronikus jegyzet, amelyet jelelés gyakorlására is jól használhattok;
  • Támogató KÖZÖSSÉG részese leszel, ahol bármikor kérdezhetsz, élményeidet megoszthatod;
  • Bármikor KÉRDEZHETSZ az Oktatótól a tanultakkal kapcsolatban;
  • Az e-tananyag megrendelői kizárólag a rendelésükkel egy időben POSTAKÖLTSÉG NÉLKÜL igényelhetnek OKOSKEZEK ELSŐ JELEK Alap Jelelő Kártyacsomagot, hogy otthon játékosan menjen a tanulás.

Rendeléseddel egyidőben INGYENES SZÁLLÍTÁS mellett igényelheted az alapfokú, 25 jelet tartalmazó OKOSKEZEK ELSŐ JELEK babajelelő KÁRTYACSOMAGOT, melynek ára így 2500 Ft! Használd a közös játékos tanulásra, vagy add oda egy közeli hozzátartozónak vagy gondozónak, hogy Ő is megismerhesse a gyerkőc számára is fontos kommunikációs csatornát! Együtt könnyebb a tanulás!

A tanfolyam és a KÁRTYÁK segítségével a szülők elsajátítják a jeleket, amiket babáiknak szisztematikusan megtanítanak és otthon ezeket tovább gyakorolva a családi kommunikáció részévé válhatnak.

Az Okoskezek MAXI e-csomag ára 13900 Ft. Rendelésed után fizethetsz azonnal bankkártyával vagy átutalással is. Ha a számla összege kiegyenlítésre kerül, megkapod a videókat és a tananyagokat, pdf anyagokat. Innen nincs más dolgod, csak használni az életeteket megkönnyítő tudást! 

Ha kérted, 3 munkanapon belül postázom az Első Jelek kártyacsomagot is számodra!

 

KIKNEK AJÁNLOTT az Okoskezek MAXI e-csomag?

– SZÜLŐKNEK kisgyermekeikkel, akiket érdekel a babajelbeszéd, hisznek benne, hogy ez lehet számukra az út a kiegyensúlyozottabb családi élethez. 

– VÉDŐNŐKNEK, bölcsődei GONDOZÓKNAK, akik szeretnének korszerű tudásra szert tenni a jelelés kapcsán, ezzel is megismerve jelelő családok motivációját, működését és ezzel szeretnék segíteni a jelelő kisgyermekek intézményi integrációját.

Ezek is érdekelhetnek!

Rapid MINI

e-tananyag

Okoskezek Első jelek

Alap babajelelő kártyacsomag

A kényelmes fizetés ma már nem csak mese

Nem kell aggódnod a fizetés miatt sem, hiszen kényelmesen és biztonságosan fizetheted megrendelt termékeidet otthonról Barionon keresztül vagy akár átutalással is. Így nincs más dolgod, csak hátradőlni és néhány kattintás múlva már fejlesztehed is a tudásod. 

Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-lat használ. Az “Elfogadom” gomb megnyomásával Te is hozzájárulsz ehhez.