Rapid MINI

Ha érdekel a jelelés, de még nem vagy teljesen biztos abban, hogy a ti családotokban is beválik-e, akkor ez az e-tananyag a legoptimálisabb számotokra!
Tanuld meg a legfontosabb, leggyakrabban használt 60 jelet, hogy elkezdhesd a jelelést a babáddal és ráérezhess, hogy ez a Ti utatok-e!

Ha szeretnéd már a beszéd kialakulása előtt megérteni, mit szeretne közölni Veled a kisbabád, akkor az OKOSKEZEK e-tanfolyam lehet számodra a legjobb megoldás. Így gyorsan, strukturált videók és pdf-ek segítségével elsajátíthatod az alapjeleket, melyek a mindennapjaitokat könnyíthetik meg! Kisbabád nagyobb önbizalomra, megértettség-érzésre tehet szert, és a hisztik, sírások gyakorisága is csökkenhet! A jelelő babák általában hamarabb kezdenek el beszélni is, de akár két éves kor körül vagy afölött beszédindításra is kiválóan alkalmas a jelelés! A babajelelés, mivel lehetővé teszi, hogy könnyebben válaszolhassunk a gyermekek igényeire, kiválóan összeegyeztethető a kötődő ill. a válaszkész neveléssel is! Mivel nem csak egy kommunikációs út, hanem játék is ez a gyermek számára, kiváló kapcsolódási pont a testvérek között is, valamint akár nyelvi korlátok leküzdésére, többnyelvű családok életében is nagy segítség lehet! Kb. 6 – 36 hónapos, még nem beszélő kisbabád örülni fog, ha egy ilyen kommunikációs eszközt adsz a kezébe! 

Ez a képzés alapvetően NEKED, a felnőttnek, a szülőnek szól! Nem kell több tanfolyami alkalmat várnod, mondókázva-játszva megtanulnod jeleket, hanem hatékonyan, gyorsan, felnőtt-oktatásra jellemzően, „gügyögés-mentesen” tanulhatod meg a legfontosabb jeleket. 

MIT TARTALMAZ Az E- TANANYAG? 

  • Videós formátumban bemutatom Neked a babajelbeszéd sajátosságait, előnyeit, és megismerkedünk az elméleti tudnivalókkal, tippekkel, trükkökkel, hogy könnyebben indulhasson majd a jelek elsajátítása. 
  • Témakörökre bontva videókon láthatod a mindennapok során jól használható babajeleket, így láthatod, gyakorolhatod azokat. 9 témakörben összesen 60 jel vár rád: 1. személyek körülöttünk; 2. Fontos szavak, kifejezések, kérdések; 3. Szükségletek, érzések, érzetek; 4. Napi rutin; 5. Környezetünk; 6. Játékok; 7. Állatok; 8. Járművek; 9. ételek;
  • Alapvető tudnivalók, tippek, trükkök elektronikus JEGYZET;
  • BABAJELES MONDÓKATÁR – Mondókák, játékok gyűjteménye elektronikus jegyzet, amelyet jelelés gyakorlására is jól használhattok;
  • Támogató KÖZÖSSÉG részese leszel, ahol bármikor kérdezhetsz, élményeidet megoszthatod;
  • Bármikor KÉRDEZHETSZ az Oktatótól a tanultakkal kapcsolatban;
  • Az e-tananyag megrendelői kizárólag a rendelésükkel egy időben POSTAKÖLTSÉG NÉLKÜL igényelhetnek OKOSKEZEK ELSŐ JELEK Alap Jelelő Kártyacsomagot, hogy otthon játékosan menjen a tanulás.
  • Hatalmas KEDVEZMÉNY a MAXI elektronikus tananyag vagy a MAXI ONLINE tanfolyam árából! Így ha megtetszik a jelelés, gyorsan és reális áron upgrade-elhesd tudásod a teljes babajelkincsre! (40% kedvezménykupon!) 

Rendeléseddel egyidőben INGYENES SZÁLLÍTÁS mellett igényelheted az alapfokú, 25 jelet tartalmazó OKOSKEZEK ELSŐ JELEK babajelelő KÁRTYACSOMAGOT, melynek ára így 2500 Ft! Használd a közös játékos tanulásra, vagy add oda egy közeli hozzátartozónak vagy gondozónak, hogy Ő is megismerhesse a gyerkőc számára is fontos kommunikációs csatornát! Együtt könnyebb a tanulás!

A foglalkozás és a KÁRTYÁK segítségével a szülők elsajátítják a jeleket, amiket otthon a babákkal megismertetve és tovább gyakorolva a családi kommunikáció részévé válhatnak.
Amennyiben megszeretitek a jelelést és ráéreztek az előnyeire, hatalmas kedvezménnyel vehetsz részt a  MAXI tanfolyamon vagy válthatod be a kedvezményt a MAXI e-tananyagra, amit bármikor elvégezhetsz. 

Az OKOSKEZEK MINI e-tananyag ára 6900 Ft. Rendelésed után fizethetsz azonnal bankkártyával vagy átutalással is. Ha a számla összege kiegyenlítésre kerül, megkapod a videókat és a tananyagokat, pdf anyagokat. Innen nincs más dolgod, csak használni az életeteket megkönnyítő tudást! 

Ha kérted, 3 munkanapon belül postázom az Első Jelek kártyacsomagot is számodra! 

 

KIKNEK AJÁNLOTT az Okoskezek MINI e-csomag?

– SZÜLŐKNEK kisgyermekeikkel, akiket érdekel a babajelbeszéd, de még nem biztosak benne, hogy ez az Ő útjuk, ezért a teljes jelkincses MAXI tanfolyamot még nem kezdenék el.

– VÉDŐNŐKNEK, bölcsődei GONDOZÓKNAK, akik szeretnének korszerű tudásra szert tenni a jelelés kapcsán, ezzel is megismerve jelelő családok motivációját, működését és segítve a jelelő gyerekek intézményi beilleszkedését.

Ezek is érdekelhetnek!

Rapid MAXI

e-tananyag

Okoskezek Első jelek

Alap babajelelő kártyacsomag

A kényelmes fizetés ma már nem csak mese

Nem kell aggódnod a fizetés miatt sem, hiszen kényelmesen és biztonságosan fizetheted megrendelt termékeidet otthonról Barionon keresztül vagy akár átutalással is. Így nincs más dolgod, csak hátradőlni és néhány kattintás múlva már fejlesztehed is a tudásod. 

Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-lat használ. Az “Elfogadom” gomb megnyomásával Te is hozzájárulsz ehhez.